Nieuwsbrief

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

Heeft u de vorige nieuwsbrieven gemist? Klik hieronder op de uitgave die u wilt lezen.

Digitale inspiratiesessie: de DPIA.

Digitale inspiratiesessie: Data Protection Impact Assessment (DPIA) Na het succes van de digitale inspiratiesessie over de verantwoordingsplicht in de AVG, bieden wij graag wederom onze ondersteuni... Lees meer »

Digitale inspiratiesessie voor de zorg: AVG en de verantwoordingsplicht.

Digitale inspiratiesessie voor de zorg: AVG en de verantwoordingsplicht. De zorg heeft in deze roerige tijden laten zien hoe cruciaal haar inzet is voor onze samenleving en dat ze snel kan reageren... Lees meer »

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwe diensten 2020: Phishing e-mail campagnes - PrivacyPeople zal in 2020 doorgaan met het aanbieden van nieuwe diensten, zoals DPIA's en audits, maar ook andere diensten bijvoorbeeld om de 'secu... Lees meer »

De voordelen van een externe FG

Uw FG “as-a-service” - de voordelen van een FG abonnement. Voor het onderwijs is het een uitdagende tijd. Naast het leveren van kwalitatief goed onderwijs met een krappe bezetting, heeft u ook te m... Lees meer »

Gebruiksklaar dataregister voor Samenwerkingsverbanden

Gebruiksklaar dataregister voor Samenwerkingsverbanden De AVG brengt extra verplichtingen met zich mee voor uw Samenwerkingsverband. Eén van die verplichtingen betreft het opstellen van een registe... Lees meer »

Wilt u ook periodieke privacy inspiratie in uw mailbox?

Meld u hier aan:

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement