Opleiding & Training

In control begint bij awareness
Awareness training

Awareness training

PrivacyPeople geeft awareness trainingen aan diverse doelgoepen. Dit kan variëren van CvB/Directieraad, tweede lijns functies, operationeel management en medewerkers. In een sessie van 2 uur wordt op interactieve wijze invulling gegeven aan het realiseren van inzicht in wat de impact is van de AVG op organisaties en hoe hier mee moet worden omgegaan. Na de training is AVG niet meer die donkere wolk boven uw organisatie, maar simpelweg een nieuwe uitdaging waar gestructureerd vorm en inhoud aan kan worden gegeven.

Introductiecursus AVG

Introductiecursus AVG

Bijgepraat worden over (actualiteiten) privacy en AVG? Onze experts vertellen in begrijpelijke taal hoe de wet- en regelgeving in elkaar zit en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn.

Quick start AVG

Quick start AVG

Weet u niet waar u moet beginnen met de implementatie van de AVG? Dat is geen probleem. De experts van PrivacyPeople bieden een beproefd eendaags programma aan om samen met de privacy verantwoordelijke(n) van uw organisatie snel inzichtelijk te maken wat er nog moet gebeuren. Na een korte introductie wordt aan de hand van EasyPrivacy® snel inzicht verkregen en wordt er ook een inventarisatie gemaakt van de privacy relevante systemen. Aan het eind van deze dag kunt u met behulp van EasyPrivacy® eenvoudig zelf de nog resterende stappen uitvoeren om privacy een structurele plek te geven binnen uw organisatie.

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement