DPIA Academy

DPIA's complex en tijdrovend? Dat valt wel mee als u onze beproefde methodiek gebruikt.
Cursus DPIA (inschrijving)

Cursus DPIA (inschrijving)

Wij geven cursussen voor iedereen die met DPIA’s aan de slag moet of wil. Dus voor medewerkers die DPIA’s uitvoeren (denk aan privacy officers of coördinatoren) of daarvoor verantwoordelijk (management) zijn, die adviseren over en toezicht houden op de uitvoering daarvan (denk aan FG’s) en die DPIA rapporten inhoudelijk moeten beoordelen.

De cursus wordt verzorgd door Sander van de Molen en Francis Joung, auteurs van het Handboek DPIA's (kijk hier voor Handboek).

Schrijf u hier in voor de cursus en ontvang het handboek met de modellen als lesmateriaal.

Cursus DPIA (incompany)

Cursus DPIA (incompany)

Wilt u als bedrijf of instelling de DPIA cursus volgen? Ook dat is mogelijk. Wij behandelen dan ook een DPIA naar keuze. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Cursus DPIA (OR-leden)

Cursus DPIA (OR-leden)

Personeelsdossiers. Registratie van ziekteverzuim. Camera’s op de werkplek. Screening van personeel. Werkgevers verwerken veel persoonsgegevens van hun werknemers. En sommige van die verwerkingen kunnen heel ingrijpend zijn. Het is daarom uiterst belangrijk dat werkgevers rekening houden met de privacy van hun werknemers. 

Vaak zal de werkgever een DPIA moeten uitvoeren en passende maatregelen moeten treffen om alle risico’s te beperken die in kaart zijn gebracht. De werkgever moet op grond van de AVG en de WOR ook de medezeggenschap actief betrekken bij een DPIA. 

Special voor OR-leden verzorgen wij (in company) cursussen om hun rol in het DPIA proces goed uit te kunnen oefenen. Meer weten? Neem contact met ons op en wij maken voor uw OR een passende aanbieding waar wij ook een door uw werkgever voorgelegde DPIA als casus kunnen gebruiken.

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement