Over Privacy People

Ons kernteam:
Sander van de Molen

Sander van de Molen

Sander is een empathisch adviseur met ruime ervaring op het gebied van (complexe) privacy vraagstukken binnen het onderwijs, zorg en corporate en middelgrote ondernemingen. Is als FG en toezichthouder (RvC) actief in onderwijs en de zorg.

Stefan Ridder

Stefan Ridder

Stefan is een ondernemende privacy professional en heeft veel ervaring met (informatie)beveiligingsvraagstukken. Besluitvaardig met een goed oog voor processen en cultuur. Produceert niet alleen papier, maar zorgt dat het echt werkt. Actief als FG in onderwijs en zorg.

Michel Gielbert

Michel Gielbert

Michel is een ervaren auditor, risk manager en privacy specialist. Vanuit zijn ervaring met het doorlichten van organisaties heeft hij snel een beeld wat er moet gebeuren om aan de privacy wet- en regelgeving te voldoen en zorgt daar vervolgens ook voor. Actief als FG in onderwijs en zorg.

Abigail van Moosel

Abigail van Moosel

Abigail is een privacy specialist die haar analytische vaardigheden combineert met sociale voelsprieten. Met aandacht voor uw organisatie en de mensen daarin creëert zij ruimte voor inzichten, mogelijkheden en praktische oplossingen binnen de kaders. Zij heeft visie en gedegen kennis op het gebied van privacy.

Paul Deguelle

Paul Deguelle

Paul is een privacy specialist met jarenlange ervaring in het MKB. Hij kiest altijd voor de persoonlijke benadering en brengt geen standaardverhaal. Paul houdt van heldere adviezen en vertaalt wet- en regelgeving naar praktische oplossingen. Hij legt graag de nadruk op wat er wél mogelijk is.

Vacature

Vacature

Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega? Kijk voor vacatures op de pagina werken bij. Lees meer »

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement