MKB - bedrijven

Geen multinational, maar toch privacy verplichtingen. Hoe helpen wij u?

PrivacyPeople ontzorgt bedrijven met:

Privacy advies

Privacy advies

Onze ervaren privacy consultants hebben veel bedrijven geholpen om hun privacy risico’s in beeld te brengen en vervolgens een helder plan van aanpak gepresenteerd om aan de AVG te voldoen. Zij kunnen de gehele coördinatie voor u uit handen nemen of ondersteunen desgewenst de eigen medewerkers bij het AVG proof worden van uw bedrijf. Uiteraard zijn onze experts ook beschikbaar om te adviseren over alle mogelijke privacy vraagstukken.

DPIA's & Audits

DPIA's & Audits

Af en toe wilt u gewoon eens weten of u nog aan de AVG voldoet en soms moet u bij nieuwe activiteiten of systemen deze op privacy aspecten beoordelen. Onze audit professionals voeren een eenvoudig of diepgaand onderzoek uit naar opzet, bestaan en werking van uw privacy management systeem of beoordelen een nieuwe activiteit of systeem op privacy aspecten (Data Protection Impact Assessment).

Hulp nodig bij het uitvoeren van een DPIA? Kijk hier wat onze DPIA specialisten voor u kunnen betekenen.

Opleiding & Training

Opleiding & Training

Of u nu zelf, uw privacy officer(s) of Functionaris Gegevensbescherming hun privacy kennis wilt laten opfrissen of dat u het belangrijk vindt om bij (groepen) medewerkers het privacy bewustzijn te vergroten, de ervaren trainers van PrivacyPeople zorgen met een actueel en interactief programma voor goed opgeleide en privacy bewuste medewerkers.

Cursus over DPIA's volgen? Schrijf u dan in via onze DPIA Academy.

FG Diensten

FG Diensten

Als (grote) MKB organisatie bent u mogelijk verplicht om een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Dit is het geval indien uw organisatie groter is dan 250 fte of bijzondere persoonsgegevens verwerkt. Een FG ziet toe op naleving van de AVG en kan u op privacyvraagstukken adviseren. De FG functie kunt u ook uitbesteden. PrivacyPeople kan voor u de rol van Functionaris Gegevensbescherming invullen. Op het moment dat u gebruik maakt van EasyPrivacy kunnen wij de rol van Functionaris Gegevensbescherming ook (grotendeels) op afstand vervullen, wat uiteraard een gunstig effect heeft op de daarmee samenhangende kosten.

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement