Onderwijs

U zorgt voor een veilige omgeving voor uw leerlingen, dan zorgt u ook goed voor hun privacy.

PrivacyPeople ontzorgt het onderwijs met:

FG Diensten

FG Diensten

Onderwijsinstellingen moeten in het kader van de AVG een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aanstellen. Als u ervoor kiest om deze taken uit te besteden aan een externe (onafhankelijke) FG is PrivacyPeople hiervoor de juiste organisatie. Met het FG abonnement van PrivacyPeople verzekert u zich van deskundige ondersteuning tegen voorspelbare kosten en borgt u de vereiste wettelijke onafhankelijkheid. Lees meer over het FG abonnement voor het onderwijs

DPIA's & Audits

DPIA's & Audits

Af en toe wilt u gewoon eens weten of u nog aan de AVG voldoet en soms moet u bij nieuwe activiteiten of systemen deze op privacy aspecten beoordelen. Onze audit professionals voeren een eenvoudig of diepgaand onderzoek uit naar opzet, bestaan en werking van uw privacy management systeem of beoordelen een nieuwe activiteit of systeem op privacy aspecten (Data Protection Impact Assessment). 

Hulp nodig bij het uitvoeren van een DPIA? Kijk hier wat onze DPIA specialisten voor u kunnen betekenen.

Privacy advies

Privacy advies

Onze ervaren adviseurs hebben al veel onderwijsinstellingen geholpen om de privacyrisico’s in beeld te brengen en vervolgens een helder plan van aanpak gepresenteerd om aan de AVG te voldoen. Zij kunnen de gehele coördinatie voor u uit handen nemen of ondersteunen desgewenst de eigen medewerkers bij het AVG proof worden van uw bedrijf. Uiteraard zijn onze experts ook beschikbaar om te adviseren over alle mogelijke privacy vraagstukken.

Opleiding & Training

Opleiding & Training

Juist in het onderwijs is bewustzijn ten aanzien van privacy cruciaal. Het gaat tenslotte om de bescherming van gevoelige gegevens van uw leerlingen. Of u nu uw privacy officer(s) of Functionaris Gegevensbescherming hun privacy kennis wilt laten opfrissen of dat u het belangrijk vindt om bij (groepen) medewerkers het privacy bewustzijn te vergroten, de ervaren trainers van PrivacyPeople zorgen met een actueel en interactief programma voor goed opgeleide en privacy bewuste medewerkers.

Cursus over DPIA's volgen? Schrijf u dan in via onze DPIA Academy.

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement