Zorg

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze zorg specialisten op nummer 033 200 30 83.

PrivacyPeople ontzorgt de zorg met:

FG Diensten

FG Diensten

Zorginstellingen moeten een Functionaris Gegevensbescherming aanstellen, die u onder meer adviseert over en toeziet op de naleving van de AVG. PrivacyPeople kan voor u de rol van Functionaris Gegevensbescherming invullen. Op het moment dat u gebruik maakt van EasyPrivacy kunnen wij de rol van Functionaris Gegevensbescherming ook (grotendeels) op afstand vervullen, wat uiteraard een gunstig effect heeft op de daarmee samenhangende kosten. Lees meer over het FG abonnement voor de zorg

Privacy advies

Privacy advies

Onze ervaren adviseurs hebben al veel zorginstellingen geholpen om de privacyrisico’s in beeld te brengen en vervolgens een helder plan van aanpak gepresenteerd om aan de AVG te voldoen. Zij kunnen de gehele coördinatie voor u uit handen nemen of ondersteunen desgewenst de eigen medewerkers bij het AVG proof worden van uw bedrijf. Uiteraard zijn onze experts ook beschikbaar om te adviseren over alle mogelijke privacy vraagstukken.

Opleiding & Training

Opleiding & Training

Of u nu uw privacy officer(s) of Functionaris Gegevensbescherming hun privacy kennis wilt laten opfrissen of dat u het belangrijk vindt om bij (groepen) medewerkers het privacy bewustzijn te vergroten, de ervaren trainers van PrivacyPeople zorgen met een actueel en interactief programma voor goed opgeleide en privacy bewuste medewerkers.

Checks & Audits

Checks & Audits

Af en toe wilt u gewoon eens weten of u nog aan de AVG voldoet en soms moet u bij nieuwe activiteiten of systemen deze op privacy aspecten beoordelen. Onze audit professionals voeren een eenvoudig of diepgaand onderzoek uit naar opzet, bestaan en werking van uw privacy management systeem of beoordelen een nieuwe activiteit of systeem op privacy aspecten (Data Protection Impact Assessment).

Disclaimer          Algemene voorwaarden          Privacy Statement